Szolgáltatások

Állapotfelmérés

Az első lépés nem más, mint a konzultáció!

Ennek lényege a személyes adottságok: kilók és centik mérése, célok tisztázása, mozgásmúlt felmérése, sérülések vagy betegségek listázása. Az állapotfelmérés során megadjuk a számodra ideális testsúlyt, amelynek megfelelő edzéstervet és étrendet állítunk össze.

Táplálkozási tanácsadás

Nem fix diéta! 

Az étrend összeállítása előtt a jelenlegi táplálkozásodat elemezzük ki. Megnézzük, hogy milyen tápanyagokból nem viszel be eleget, esetleg melyek azok az ételcsoportok, amelyeket túlfogyasztasz. Az összeállított étrenddel a táplálkozás folyamatos optimalizálása a célunk, nincs radikális változtatás, sokkal inkább a rendszerességre törekszünk.

Funkcionális személyi edzés

Mozgass meg mindent egyszerre! 

A személyre szabott edzésterv igazodik a képességeidhez, így nem kell attól tartanod, hogy profi testépítőket megszégyenítő súlyokat kell emelgetned vagy le kell futnod a maratont. A funkcionális edzés olyan erőt ad, amit a hétköznapokban is ki tudsz majd használni!

Funckionális köredzés

Kiscsoportos funkcionális köredzéseken vehetsz részt!

A funkcionális köredzés egy magas intenzitású mozgásforma, amely olyan mozdulatokból és tevékenységekből áll össze, amelyeket mindennapi életében is elvégzel, mint például a guggolás. Amellett, hogy erősebbé tesz, szebb tartást és jobb állóképességet is eredményez.

Infra Hot Stretching

Hamarosan!